Tutaj można znaleźć jadłospis:

11- 27.03.2024

Wszystkie potrawy mogą zawierać śladowe ilości alergenów:

1.Zboża zawierające gluten

2.Skorupiaki i pochodne

3.Jaja i produkty pochodne

4.Ryby i produkty pochodne

5.Orzeszki ziemne

6.Soja i produkty pochodne

7.Mleko i produkty mleczne

8.Orzechy

9.Seler i pochodne

10.Gorczyca

11.Sezam i produkty pochodne

12.Dwutlenek siarki

13.Łubin

14.Mięczaki

Zgodnie z informacjami producentów produkty gotowe (np. kakao, herbata, koncentrat pomidorowy, miód, dżem, wędliny) mogą zawierać śladowe ilości alergenów.

Obiady są wydawane w następujących godzinach:

  • 11.25- 11.40 dla uczniów klas I- III
  • 12.25- 12.45 obiad dla uczniów klas IV- VIII