Tutaj można znaleźć jadłospis:
Wszystkie potrawy mogą zawierać śladowe ilości alergenów:
1.Zboża zawierające gluten
2.Skorupiaki i pochodne
3.Jaja i produkty pochodne
4.Ryby i produkty pochodne
5.Orzeszki ziemne
6.Soja i produkty pochodne
7.Mleko i produkty mleczne
8.Orzechy
9.Seler i pochodne
10.Gorczyca
11.Sezam i produkty pochodne
12.Dwutlenek siarki
13.Łubin
14.Mięczaki
Zgodnie z informacjami producentów produkty gotowe (np. kakao, herbata, koncentrat pomidorowy, miód, dżem, wędliny) mogą zawierać śladowe ilości alergenów.
Obiady są wydawane w następujących godzinach:
- 11.25- 11.40 dla uczniów klas I- III
- 12.25- 12.45 obiad dla uczniów klas IV- VIII